El nostre equip de professionals s’ocupa d’assessorar i resoldre als nostres clients de qualssevol situació que esdevingui quant a les herències amb la major eficàcia i serietat. El tracte humà amb els nostres clients és la base de la relació advocat-client, en cap moment estarà sol. El nostre equip compta amb àmplia experiència l’àmbit del dret de successions i en la resolució de qualsevol incident que es plantegi. Alhora, ens dediquem en el dia a dia a protegir la defensa dels nostres clients i els seus respectius interessos davant els Jutjats si procedís, revertint el que fora amb tota la força que la llei empara. Ja vulgui trobar-se vostè en un procés civil o penal perquè ha entès que hi ha hagut un menyscapte dels seus interessos en la seva herència, o senzillament requereixi la presència d’un despatx d’advocats que salvaguardi els drets contrets amb el mateix o en la defensa d’ella davant una querella. Li oferirem la millor solució, acompanyant-li en tot el procés.

Contacti amb nosaltres i un advocat especialitzat en dret d’herències es posarà en contacte amb vostè en el menor temps possible, sense cap mena de compromís.

 

Si hi ha alguna cosa que ens reconeix, és l’especialitat en dret successori. Estem especialitzats en els quefers habituals que esdevenen en aquestes. Tenim tots els recursos possibles per a entaular la millor solució possible per als seus interessos.

Estudiem, preparem i adeqüem tot tipus d’herències que es requereixi. Amb les particularitats que es pretengui, dins de la normativa imperant que determini la Llei i/o a la tradició.

Els honoraris estan subjectes a l’es requereix per a una excel·lència en el treball encarregat.

Es calculen sobre la base del temps invertit en cada cas, sent variable alhora quant a la qualificació i experiència del professional que actuï en l’assumpte així com a la quantia del cabal relicte, en tant que és la normalitat en l’advocacia. Per al càlcul també té rellevància la complexitat de l’assumpte i la urgència en la conclusió.

  • Som al centre de Barcelona (Espanya).

    Carrer Trafalgar 25, entresòl 2a., codi postal 08010 Barcelona.

    Telèfon: 637 316 326

    Fax: 932 691 510

    contacte@successions.cat